Echipa în care ai încredere

Competenți, inovatori și concentrați pe clienții noștri

Juan Manuel Chacón Ordóñez

Juan Manuel Ordoñez

Managing Partner

Master în energie regenerabilă și inginer electric cu peste 22 de ani de experiență în dezvoltarea de proiecte de energie regenerabilă în întreaga lume, lucrând pentru companii internaționale precum Abengoa, Conergy și Ferrostaal.

 

Rainer Kistner

Managing Partner

 

Inginer industrial cu dublă diplomă în Științe Economice și doctorat în Inginerie Electrică. Unul dintre pionierii în dezvoltarea primelor centrale solare la scară largă din Europa, cu peste 25 de ani de experiență în dezvoltare, EPC, O&M și managementul portofoliului de proiecte din surse regenerabile pentru investitori internaționali.

Rainer Kistner
Rainer Kistner
Horea Pacurar

Horea Pacurar

Dezvoltator de proiecte fotovoltaice și BESS  în România

Master în dezvoltare rurală și doctorat în Inginerie Agricolă, cu experiență în dezvoltarea de proiecte fotovoltaice și în sectorul energiei regenerabile.

Horea Pacurar

Frank Schillig

Dezvoltator de proiecte Germania

 

Inginer în energie și procese de la Universitatea Tehnică din Berlin cu peste 25 de ani de experiență în sectorul energiei regenerabile.

Frank Schillig
Reme Rojas

Reme Rojas

Administrativ-Contabil

Administrativ-Contabil cu peste 20 de ani de experiență în Consultanți și Dezvoltatori de Proiecte Energetice.

Reme Rojas

Parteneri

În calitate de furnizor independent de O&M PV, Greentech oferă un serviciu integrat pentru a oferi supraveghere tehnică optimă a centralei dvs. fotovoltaice.

Greentech logo

Greentech Energy

Tartessos partner

CirclEnergy

Tartessos partner